Un proiect Mozilla România

Firefox 3.5 (Shiretoko) Release Party
Cluj-Napoca, café Zorki, 11 Iulie 12:00

Vino la lansarea celui mai popular navigator liber!

Despre eveniment

Care este ocazia?

În data de 30 Iunie Mozilla lansează noua versiune a navigatorului său: Firefox. Această lansare poartă numele de cod „Shiretoko” și aduce un număr mare de îmbunătățiri cum ar fi:

Întreaga listă de funcționalități poate fi studiată pe pagina dedicată.

Unde și când

Cu ocazia lansării, Grupul pentru Software Liber organizează o petrecere de lansare a noului navigator „Firefox 3.5”.

Evenimentul va începe în data de 11 Iulie la orele 12:00 în localul Zorki photo-café care este situat pe strada Ion Rațiu, Nr. 10, Cluj-Napoca, România.

Evenimentul presupune, o scurtă prezentare a noii versiuni, apoi discuții la suc/bere, cunoștințe noi, dacă veniți cu laptop-urile (da vom avea Wi-Fi) vom actualiza/instala noua versiune pe loc, împărțire de materiale promoționale, iar în final vom tăia tort-ul pentru a împlini sărbătoarea!

Cine este așteptat la eveniment?

Orice persoană care a auzit sau vrea să afle de Firefox și de ce acest navigator este mai bun decât altele. Dezvoltatori web, și de aplicații! Studenți și elevi care pot ajuta și deveni parte a comunității Mozilla România. Mai pe scurt oricine!

La eveniment se așteaptă deja comunitatea GSL, Fedora România, Ubuntu România, GeekMeet din Cluj-Napoca, ITBoard Cluj-Napoca, BMR Soft, GoofKoof, Fourtyfive, OSUT, BEST, COSCJ.

Pentru asigurarea prezenței, avem un formular pentru înscrieri.

Intrarea este liberă. Te așteptăm!

Ultima modificare în: 17 Jan, 2010, 18:24:11.

Folosim Markdown, vezi sintaxa.

Un proiect a Grupului pentru software liber susținut de Mozilla România.

Majoritatea conținutului poate fi folosit conform licenței BSD.

Elementele grafice din pagină sunt preluate de pe pagina oficială Mozilla și se supun altor termeni și licențe. Pentru detalii vizitați pagina Mozilla dedicată drepturilor de utilizarea.