Un proiect Mozilla România

Firefox 3.5 (Shiretoko) Release Party
București, 18 iulie, Politehnică, ora 16

Vino la lansarea celui mai popular navigator liber!

Despre eveniment

Care este ocazia?

În 30 Iunie Mozilla a lansat noua versiune a navigatorului său: Firefox. Această lansare poartă numele de cod „Shiretoko” și aduce un număr mare de îmbunătățiri cum ar fi:

Întreaga listă de funcționalități poate fi studiată pe pagina dedicată.

Unde și când

Totul începe sâmbătă, 18 iulie 2009, de la ora 16:00 cu o prezentare despre noutățile aduse de aceasta versiune susținută de Nicu Buculei de la Fedora și o prezentare despre HTML 5 susținută de Tibi Turbureanu de la Ceata. Prezentările vor avea loc în sala EG301 a Universității Politehnica din București, de unde vom pleca spre petrecerea propriu-zisă, sponsorizată de Mozilla, într-un local din apropiere.

Cine este așteptat la eveniment?

Orice persoană care a auzit sau vrea să afle de Firefox și de ce acest navigator este mai bun decât altele. Dezvoltatori web, și de aplicații! Studenți și elevi care pot ajuta și deveni parte a comunității Mozilla România. Mai pe scurt oricine!

Intrarea este liberă. Te așteptăm!

Ultima modificare în: 17 Jan, 2010, 18:24:11.

Un proiect Mozilla România.

Elementele grafice din pagină sunt preluate de pe pagina oficială Mozilla și se supun altor termeni și licențe. Pentru detalii vizitați pagina Mozilla dedicată drepturilor de utilizarea.